Concert met filmmuziek

filmmuziekBrassband ‘Concordia’ uit Ouddorp speelt, vrijdag 20 mei in de Dorpstienden, soundtracks van bekende films met vertoning van bijbehorende filmbeelden.

O.l.v. dirigent Gert v/d Weide komen er heel wat Soundtracks voorbij. Zo kent ieder de film ‘Robin Hood’, ‘Fame’ of wat denkt u van ‘Frozen’. Tijdens het kijken naar een prachtige samenvatting van de film, is het genieten van de bijbehorende filmmuziek.
Ook voor de jeugd, onze eigen ‘Concordia Kids’, is weer veel ruimte. Zo spelen de blokfluitgroepen verschillende nummers met het jeugdorkest en de Brassband mee, ook opgeleukt door vrolijke filmfragmenten. Als extraatje, de 2e jaars blokfluiters. Zij hebben een paar weken geoefend op een cornet en willen graag laten horen wat ze in een paar lessen al geleerd hebben en spelen zelfs even mee met de Brassband. Kortom, een avond die u niet mag missen. De avond begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur blazen de blokfluiters u een vrolijk welkom toe. De toegang is gratis. Wel staat onze spaarpot weer bij de deur en is er weer een verkooptafel met lekkernijen in de zaal. Graag tot ziens op 20 mei.