Concordia met Brel & Brass

Op zaterdag 18 februari hebben we een concert in het BREStheater te Brielle samen met de Vlaamse zangeres Micheline van Hautem en de bastrombonist Jos Jansen.

Brel & Brass is zonder twijfel een van de meest bijzondere muziekprojecten die in het seizoen 2016-2017 zullen gaan plaatsvinden. De theatertournee bestaat uit maar liefst 35 concerten met evenzoveel orkesten. Een geweldig muzikaal avontuur!
En wij zijn zo trots, dat wij het orkest zijn op zaterdag 18 februari.

Voor de pauze spelen wij een instrumentaal programma. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om samen met ons orkest de mooiste (maar zeker niet enkel de bekendste) chansons van Jacques Brel ten gehore te brengen.

Speciale gast tijdens Brel & Brass is bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland. 

De Vlaamse Micheline Van Hautem wordt gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2002 met het succesvolle album Songs of Jacques Brel (meer dan 20.000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel.